Sett nytt navn på gravsteinen

Har du en familiegravstein som du ønsker å sette et nytt navn på? Vi bistår med inngravering av eksisterende gravsteiner.

Når noen i familien går bort, er det flere som velger å bruke en familiegravstein. De rommer flere navn, og etterlater plass til flere på flaten. Vi inngraverer nytt navn, i lik utførelse som tidligere inskripsjoner. 

Les mer om: Dekor og inskripsjoner | Lover og regler om gravplasser 

Inngravering av nytt navn på eksisterende stein

Navnet plasseres slik at det ser pent og naturlig ut ved siden av, eller under det andre navnet. Hvis det er nødvendig, vil vi også anbefale å rense steinen og pusse opp tidligere inngraveringer samtidig. På den måten vil inskripsjonen stå i stil med eksisterende navn og steinen vil fremstå som ny.

Prisen for ny inngravering er 7900 kroner. Det inkluderer:

• Vask

• Ett fullt navn med datolinje, inngravert i lakk

• Transport og montering på gravlunden.

Les også: Planter og blomster til gravstedet 

Frisk opp skriften på gravsteinen

Om du bare ønsker å pusse opp skriften, renser vi steinen for gammel lakk og skitt. Vi legger deretter ny farge i både skrift og dekor. Til slutt impregneres steinen slik at den holder seg fin i mange år fremover. 

Tekstforming og minneord kan personliggjøre steinen. En hilsen, et sitat eller dikt som betydde noe for avdøde, gjør steinen personlig. Det kan også inngraveres på et senere tidspunkt. 

Du velger skrifttype, forskjellige farger av lakk eller bladgull, dypblåst, fremhevet polert skrift eller påsatte bronsebokstaver. Du kan til og med gravere inn signaturer, om du ønsker det. Valgfriheten er stor – fortell oss hva du ønsker, så hjelper vi deg å realisere det.

Les også: Slik produserer vi gravsteiner 

Sett bilder eller minner på steinen

Du kan selvfølgelig også legge til andre elementer på gravsteinen i etterkant. Et godt alternativ kan være bilde i porselen eller gravert direkte på steinen. Du kan velge blant motivene vi har i nettbutikken, eller få spesialtegnet noe eget.

Det kan være et portrett av den avdøde, en tegning som symboliserer et minne, eller utsikten fra hytta som betydde så mye. Elementene sandblåses inn i steinen, og er enkelt å vedlikeholde.

Vi bistår deg i alle dine ønsker, og stiller med fagkyndige eksperter som kan hjelpe deg i prosessen. Ring oss på telefon 4000 2448 eller send oss en epost.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med ditt kjøp, eller trenger veiledning.