Fikk skreddersydd gravstein på nett

Kvinne på kirkegård.

Rett før påsken mistet Tina Irene Wirstad pappaen sin. 41-åringen fra Sørumsand følte seg rådvill.

- Etter begravelsen var det fortsatt ting som måtte ordnes og spørsmål som måtte besvares. Hvilken gravstein skulle han ha? Hva skulle det stå på den?

Etter at overskuddet var tilbake begynte Tina å se etter gravstein våren 2019.

Målet med nettsiden vår er at det skal være enkelt å velge ut en personlig gravstein . Trinn for trinn velger du stein, farge, skrift, dekor og andre tilleggsprodukter , sier Tonje Hovland, driftsleder i Gravstein24.

- Det var utrolig enkelt, til og med for en som meg som er så dårlig på data. Jeg googlet faktisk “rimelige gravsteiner”, og endte opp på nettsiden til Gravstein24. 

Nysatt gravstein med lykt

Ulike regler for ulike fylker

I Vestby, like utenfor Oslo, har vi et av landets mest moderne produksjonsanlegg for gravstein. Alt er lagt til rette for at vi kan produsere effektivt og raskt, slik at våre kunder kan få gravsteiner av høy kvalitet til en rimelig penge. 

- Jeg ble imponert over hvor fine gravsteiner man kan få tak i til en så lav pris, uten at det gikk på bekostning av kvaliteten.

Ulike gravlunder har ulike regler når det kommer til størrelsen på gravsteinen. Det er selvfølgelig på grunn av plassmangel, men slikt er ikke allmennkunnskap.

- Etter at jeg hadde trykket på bestill fikk jeg er oppfølgingssamtale med Gravstein24. Sammen gikk vi gjennom bestillingen og dobbeltsjekket at alt var riktig. 

Tilpasning når du trenger det

Vår jobb er å være en forståelsesfull veileder, og vi skreddersyr ofte steinen etter kundens ønsker og gravlundens regler, sier Tonje Hovland.

- Steinen jeg valgte var i utgangspunktet for stor, og jeg fryktet at jeg måtte velge en annen. Det var ikke nødvendig, for de kunne tilpasse gravsteinen til Nordre Gravlund. De måtte gjøre den litt lavere og litt smalere, og resultatet ser akkurat ut som den steinen jeg ønsket meg. Om ikke bedre. Det er skikkelig service, det. 

Kundeopplevelsen er det viktigste

Vi vet hvor mye det betyr for kundene våre at de får en gravstein med personlig preg, og som representerer personen de har mistet. 

- Jeg er så fornøyd at jeg har anbefalt Gravstein24 til alle kjente og kjære. Jeg ønsker at alle mennesker som havner i samme sårbare situasjon skal føle seg ivaretatt og veiledet på en empatisk og omsorgsfull måte. Tusen takk for den fine gravsteinen dere lagde til pappaen min.   

Frakt og montering er inkludert i prisen, og vi leverer gravstein i hele landet. Har du spørsmål? Ring oss på telefon 4000 2448 eller send oss en epost. Vi hjelper deg mer enn gjerne.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med ditt kjøp, eller trenger veiledning.