Gravstein behøver ikke være dyrt

Kvinne kjøper gravstein på nett hos Gravstein24.

Man er sjelden forberedt når noen av sine nærmeste går bort. Alt går så fort og de etterlatte takker ofte ja til den hjelp, støtte og tilbud man får av begravelsesbyrået. De færreste har overskudd til å skulle forhandle om pris.

I dag ligger en gjennomsnittlig gravferdsfaktura på rundt 50 000 kroner. På toppen av dette kommer gjerne 25-40 000 kroner som er gjennomsnittlig pris for selve gravminnet. Det er nok ikke tilfeldig at "dødsdyrt" er blitt et vanlig begrep i Norge.

Vi har stor respekt for at mange trenger hjelp og bistand i en vanskelig tid. At begravelsesbyråene tar seg betalt for sine tjenester og personlige service er det heller ingen grunn til å kritisere.

Les også: Vi har prisgaranti 

Stadig flere velger å kjøpe direkte fra produsent

Det er imidlertid ikke nødvendig at gravsteinen skal gi pårørende en uønsket økonomisk byrde. De siste årene har det skjedd en rivende utvikling hvor stadig flere velger å kjøpe gravstein direkte fra produsent, til sterkt reduserte priser. Ved å legge ned en liten egeninnsats på nettet, går prisene ytterligere ned.

I nettbutikken Gravstein24 kan du i fred og ro hjemme i din egen stue bestemme deg for hvilken type gravstein du ønsker og hvordan denne skal se ut. Da totalprisen klart og tydelig fremgår, kan den enkelt sammenlignes mot andre for å sikre at du får markedets beste pris. Ønsker du hjelp, er erfarne kundebehandlere tilgjengelige på telefon eller email. Steinen hugges på verkstedet utenfor Oslo og leveres og monteres i ditt distrikt. Faktura får du først etter at steinen er montert. Kjøp av gravstein på nett er derfor både billig, trygt og enkelt.

Kan vi hjelpe deg med noe? Ring oss på telefon 4000 2448 eller send oss en epost .

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med ditt kjøp, eller trenger veiledning.