Gravstein24 har prisgaranti!

Kundeservicearbeider viser sortiment i anledning prisgarantien hos Gravstein24.

Med vår prisgaranti betaler vi deg differansen tilbake dersom du får kjøpt en identisk stein til en lavere pris.

Hvorfor har vi prisgaranti?

Vi føler oss veldig trygge på at vi kan tilby deg de aller beste prisene på gravstein som finnes på markedet i Norge. Det er fordi vi er en del av Ellingard Gruppen, som er Norges største på naturstein. 

Vi er veldig stolte over å kunne gi deg gode priser på gravstein av høy kvalitet. Du skal kunne føle deg trygg på at du ikke betaler mer enn du må. Det er vår garanti. 

Vår prisgaranti 

Vi betaler tilbake mellomlegget dersom du får kjøpt samme stein til en rimeligere pris, samt inngravering av ett navn, frakt og montering hos en annen leverandør. Prisgarantien gjelder på alle våre bestselgere i standard steinsort.  

Les også: Gravsteiner behøver ikke være dyrt 

Hvordan fungerer det?

For at du skal kunne benytte deg av prisgarantien vår må du gi oss beskjed innen 30 dager etter bestillingen din er gjennomført. 

Det eneste du må gjører er å dokumentere gravsteinen med lavere pris i form av en kopi av produktkatalogen, eller du kan sende oss en link til nettstedet du fant gravsteinen på. 

Har vi det ikke, lager vi det

Finner du et bilde av en gravstein du liker, hjelper vi deg med å tilpasse slik at du får det som du ønsker, til samme pris*. 

Ring oss eller send oss en epost , så hjelper vi deg gjerne.

*For at prisgarantien skal gjelde må den aktuelle steinen være lagerført hos den aktuelle konkurrerende aktøren. Prisgarantien gjelder ikke for personlige tilbud gitt på enkeltstein.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med ditt kjøp, eller trenger veiledning.