Ble godt ivaretatt da jeg kjøpte gravstein på nettet

Sørgende kvinne på vinteren, foran en sort gravstein levert av Gravstein24.

I en svært tøff og vanskelig periode valgte Helene å utsette kjøpet av gravsteinen. Da overskuddet kom tilbake bestilte hun steinen billig og enkelt på nett. Dette viste seg å være en god beslutning.

Helene Hansen driver X-Hårstudio på Greverud, har tre små barn og en hektisk hverdag. I sommer toppet det seg for Helene. Bare uker etter at faren Steinar brått gikk bort fikk hun salongen totalskadet av vann.

Det var mye hun var nødt til å ta stilling til på samme tid. Etter tips fra en venninne ble Helene oppmerksom på at det var mulig å kjøpe gravstein trygt og enkelt på internett.

- Det var deilig å kunne sitte i fred og ro hjemme i min egen stue å velge gravstein da overskuddet var tilbake. Jeg brukte flere dager på å bestemme meg, og det var ingen som pushet.

Ønsket seg en unik løsning

Helene og familien hadde et spesielt ønske. De ønsket å ha samme type stein som de tidligere hadde valgt til broren, men speilvendt slik at steinene kunne «se» mot hverandre.

Selv om ikke dette var standard i sortimentet til Gravstein24, lot det seg løse.

- Konsulenten hos Gravstein24 forsto mine behov, og jeg følte meg godt ivaretatt selv om kommunikasjonen gikk gjennom telefon og e-post. Kun 19 dager etter bestillingen var steinen montert. Jeg regner med at jeg fikk det hele 30 – 40 % billigere enn om jeg skulle handlet stein på tradisjonell måte. Jeg er derfor svært godt fornøyd med Gravstein24 og tipset jeg fikk fra min venninne, avslutter Helene.

Gravstein24 har moderne produksjonslokaler utenfor Oslo og leverer de fleste typer gravminner raskt og enkelt over hele landet.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med ditt kjøp, eller trenger veiledning.