Slik produserer vi gravstein

Hos oss er det trygt å bestille gravstein!

Våre kundebehandlere hjelper deg både før, under og etter bestilling. Vi tar alltid kontakt etter en bestilling for å sikre at gravsteinen blir akkurat slik du ønsker.

Inngravering på gravstein er hos oss en grundig prosess

Etter at vår graveringsmaskin er ferdig, tar en av våre dyktige håndverkere finishen for hånd.

Inngravering i 22 karats bladgull

På sort stein anbefaler vi inngravering med 22 karats bladgull. Det gir en fin kontrast, et eksklusivt utseende og har lang holdbarhet. Bladgullet masseres for hånd på steinen av våre erfarne håndverkere.

Saging av gravstein

Ved hjelp av en spesialsag kan vi på vårt verksted skjære ut steinen i akkurat den utførelsen du måtte ønske, om det er et hjerte, en bue, innfelling av lykt eller lignende. Dette gir oss mulighet til å lage spesialtilpassede steiner etter dine behov.

Hugging av gravstein

Ved bestilling av råhugget stein må arbeidet utføres manuelt. Vi har faglærte steinhuggere som utfører dette tradisjonelle håndverket for hånd på vårt verksted. En råhugget stein gir et røft og naturlig uttrykk.

Polering av gravstein

En helpolert stein gir et eksklusivt og varig uttrykk. Den glatte overflaten minimerer behovet for vedlikehold og gir et lettstelt gravsted. Se hvordan vi på vårt verksted polerer steinen til ønsket finish.

Montering av gravstein

Med nøyaktighet og presisjon monterer våre dyktige håndverkere gravsteiner over hele Norge. Frakt og montering er inkludert i prisen.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med ditt kjøp, eller trenger veiledning.