Salgs- og leveringsbetingelser

Gravstein24.no er drevet av Gravstein 24 AS. Disse salg- og leveringsbetingelsene gjelder for bestillinger som en privatkunde gjør på Gravstein24.no.

1. Bestilling

Alle priser på Gravstein24.no er inkludert MVA. Etter en bestilling sender vi ordrebekreftelse til den oppgitte e-postadressen. Det er viktig at du oppgir en gyldig e-postadresse for at vi skal kunne sende deg informasjon om eventuelle endringer etc. Inkludert i prisen er to skisser av oppsett på gravsteinen.

Vi tar forbehold om skrivefeil på Gravstein24.no. Vi forbeholder oss retten til å kunne stoppe ordre om det avdekkes feil eller mangler i produkt tekst, informasjon, pris eller tilsvarende. Kunden vil i slike tilfeller bli gjort oppmerksom på hva som er feil og få valget mellom å kansellere ordre eller gjennomføre kjøpet etter korrigering av feil/mangler.

2. Betaling

Faktura sendes etter at steinen er montert og levert. Denne fakturaen har standard forfall på 14 dager.

Velger man nedbetalingsordning kan Gravstein24 AS utføre kredittsjekk. Ved nedbetalingstid på 60 mnd. er renten beregnet til 6 %. Effektiv rente er 6,18 %. Kunden er selv ansvarlig for å opprette avtalegiro i sin nettbank.  

3. Prisgaranti

Dersom du kan kjøpe identisk gravstein til en lavere pris (inklusiv inngravering av ett navn, frakt og montering) enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdato, betaler vi deg differansen tilbake. Du må dokumentere den lavere prisen ved å legge frem kopi av produktkatalog eller eventuelt link til nettsted. Gjelder våre 24 bestselgere i standard steinsort.

For at prisgarantien skal gjelde må den aktuelle steinen være lagerført hos den aktuelle konkurrerende aktøren. Prisgarantien gjelder ikke for personlige tilbud gitt på enkeltstein.

4. Frakt og montering

Såfremt ikke annet avtales er frakt og montering på det oppgitte gravsted inkludert i prisen. Gravstein 24 AS er ansvarlige for både frakt og montering.

5. Levering

For alle steiner som er tilgjengelig på Gravstein24.no etterstreber vi montering innen 24 virkedager etter godkjent skisse og godkjenning fra gravlunden. Denne tidsperioden forutsetter at gravstedet er klargjort for montering av gravstein og at grunnen er telefri og ikke for våt, samt at lokale vedtekter tillater dette. Gjelder ikke glassgravstein.

I etterkant av ett kjøp tar vi alltid kontakt og bekrefter forventet leveringsdato.

6. Undersøkelse av varen

Når kjøperen mottar gravsteinen, er det kjøpers ansvar å sjekke at steinen er i samsvar med bestillingen. For å gjøre det enklere for kjøper vil montøren også ta bilder av gravsteinen når den er ferdig montert. Disse sendes til den oppgitte epost adressen. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må kjøperen melde fra til Gravstein24 omgående, slik at vi får rettet opp feilen. Ring 4000 2448 eller send e-post til [email protected] om dette.

7. Reklamasjon og angrerett

Gravstein med navn er en spesialbestilt vare og kommer derfor ikke under angrerettsbestemmelsen. Har du imidlertid mottatt et produkt som er mangelfullt, kontakt oss så snart som mulig ved å sende en e-post til [email protected] eller ring oss på 4000 2448.

Feil og mangler dekkes av forbrukerkjøpsloven. For gravstein er fristen for reklamasjon 5 år. Dette gjelder ikke naturskapte endringer. Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes Gravstein24 skriftlig.

Gravstein24 forbeholder seg retten til å nekte reklamasjon hvis det viser seg at produktet ikke er mangelfullt med utgangspunkt i gjeldende forbrukerlovgivning. Se for øvrig Forbrukerrådet sine nettsider for mer informasjon om forbrukerkjøpsloven og dine rettigheter.

8. Kampanjer

Ved kampanjer gjelder ett kampanjeprodukt per stein.