Bli med inn på vårt moderne produksjonsanlegg i Vestby!

Gravstein24 er en nettbutikk drevet av Ellingard Monument, med tradisjoner siden 1905 og Norges mest moderne produksjon av gravsteiner. Som en del av Ellingard Gruppen er vi landets største på naturstein, og kan derfor tilby gravsteiner av beste kvalitet til svært gunstige priser.

Bli bedre kjent med vårt arbeid

Her har vi ved hjelp av moderne teknologi, gode logistikkprosesser og egne, utdannede steinhuggere lagt alt til rette for å produsere gravsteiner raskt og effektivt. Dette sikrer deg som sluttkunde høy kvalitet til en lav pris. En kombinasjon av maskiner og tradisjonelt håndverk sikrer alltid et vakkert og varig resultat.

Hos oss er det trygt å bestille gravstein!

Våre kundebehandlere hjelper deg både før, under og etter bestilling. Vi tar alltid kontakt etter en bestilling for å sikre at gravsteinen blir akkurat slik du ønsker.

Inngravering på gravstein er hos oss en grundig prosess.

Etter at vår graveringsmaskin er ferdig, tar en av våre dyktige håndverkere finishen for hånd.

Inngravering i 22 karats bladgull

På sort stein anbefaler vi inngravering med 22 karats bladgull. Det gir en fin kontrast, et eksklusivt utseende og har lang holdbarhet. Bladgullet masseres for hånd på steinen av våre erfarne håndverkere.

Saging av gravstein

Ved hjelp av en spesialsag kan vi på vårt verksted skjære ut steinen i akkurat den utførelsen du måtte ønske, om det er et hjerte, en bue, innfelling av lykt eller lignende. Dette gir oss mulighet til å lage spesialtilpassede steiner etter dine behov.

Hugging av gravstein

Ved bestilling av råhugget stein må arbeidet utføres manuelt. Vi har faglærte steinhuggere som utfører dette tradisjonelle håndverket for hånd på vårt verksted. En råhugget stein gir et røft og naturlig uttrykk.

Polering av gravstein

En helpolert stein gir et eksklusivt og varig uttrykk. Den glatte overflaten minimerer behovet for vedlikehold og gir et lettstelt gravsted. Se hvordan vi på vårt verksted polerer steinen til ønsket finish.

Montering av gravstein

Med nøyaktighet og presisjon monterer våre dyktige håndverkere gravsteiner over hele Norge. Frakt og montering er inkludert i prisen.